Indisk helkroppsmassage

Ayurvedisk massage är en traditionell indisk massage för hela kroppen. Den avslappnar och förnyar kroppen och sinnet. Massagerörelserna förbättrar blodcirkulationen och tänjer musklerna och lederna. Behandlingen avlägsnar slaggprodukter från kroppen och inverkar på lymfcirkulationen, andningen och nervsystemet. Dessa ökar den psykiska och fysiska välmågan.

Med massagen inverkar man på energibanorna, nadierna. Enligt ayurveda är en sjukdom en tilltäppning i en energibana. Med hjälp av behandlingen får man livsenergin prana att flöda obehindrat. Prana rör sig genom nadierna. Förutom massagen kan man behandla kroppens energipunkter, så kallade marmapunkter, i vilka livskrafterna är belägna. Marmapunkterna är nadiernas ändpunkter. Med hjälp av marmorna ökar man energin.

I massagen används uppvärmd sesam- eller kokosolja. Oljorna hjälper att avlägsna slaggprodukter och gifter ur kroppen samt förstärker och förnyar kroppen. Om du känner till din egen Dosha-typ, kan man i behandlingen använda den eteriska olja som lämpar sig till din typ. Annars används en allmän olja som lämpar sig för alla doshor. .

Den indiska helkroppsmassagen varar 90 minuter. Pris 65 €.