Indisk huvudmassage (utan olja)

Det rör sig om en djupt avslappnande och behaglig upplevelse, som verkar både på det fysiska och psykiska planet. Efter behandlingen känner du dig balanserad och dina tankar är klara och lugna. Behandlingens verkan känns som en förbättring av hela kroppens energinivå och verkningarna fortsätter även under de följande dagarna.

Behandlingen utgörs av en serie massagerörelser, med vilka bland annat skuldrorna, överarmarna och huvudet behandlas effektivt men varsamt. Du har på dig kläderna under behandlingen och du kan antingen sitta eller ligga. Den behandlingen där du ligger erbjuds endast som 45 minuter lång.

Det har observerats att behandlingen hjälper till exempel i vård för huvudvärk, muskelspänning, stress och sömnlöshet. Dessutom öppnar den olika tilltäppta ställen i kroppen. Behandlingen lindrar bland annat till hår- och skalpproblem, problem med blodcirkulationen, ångesttillstånd, depression och tinnitus. Behandlingen förbättrar koncentrationsförmågan och den allmänna energinivån.

Indisk huvudmassage lämpar sig för personer i alla åldrar som enskilda behandlingar eller behandlingsserier på flera gånger.

Längd 30 eller 45 minuter. Pris 30 minuter 30 € och 45 minuter 40 €.